Prodaja

U  travnju 2010. god. svoja vrata je kupcima otvorila trgovina nautičkom opremom Stop2shop. Trgovina se nalazi u Mandalina marini u sklopu firme NCP-usluge d.o.o. koja se bavi servisiranjem i održavanjem plovila. Stop2Shop je dućan nautičke opreme i rezervnih dijelova renomiranih svjetskih
proizvođača opreme i dijelova te nautičkih robnih marki.
Na prostoru veličine više od 100 m² trgovine možete pronaći veliki asortiman nautičke opreme i više od 2000 raznih artikala. Uz ponudu nautičke opreme, trgovina Vam nudi i veliki asortiman rezervnih dijelova za brodske motore iz programa Volvo, Yanmar, Racor, Fleetguard, Onan, Quicksilver, Lombardini, Mercury, ZF, Sherwood, Suzuki, Tohatsu, Johnson  te asortiman ulja i maziva iz programa Shell, Fuchs, Castrol.

Uz gore navedeno nudimo Vam:
- Jabsco (dijelovi za brodska kupatila i WC)
- Rule (plovci, pumpe)
- Yachticon, Starbrite, Shurhold, 3M (brodska kozmetika)
- Sika (ljepila i brtvila)
- Exide, Varta (baterije)
- VDO, Glomex (brodski instrumenti, pokazivači, VHF, TV i DVB satelitske antene)
- Maxpower, Vetus (pramčani propeleri)
- Wurth (sprejevi, maziva, elektromaterijal)
- Igloo (prijenosni hladnjaci)
- Slam (odjeća i obuća)
- Trem, Lancelin (konopi)
- Rudar (inox program)

stop2shop logo

Kako imamo ovlaštenja / licence za ugradnju velikog broja renomiranih svjetskih proizvođača motora i opreme, isto tako možemo nabaviti i rezervne dijelove za njihovo servisiranje! Vrlo je važno u brodske motore i opremu ugrađivati originalne dijelove, najviše zbog Vaše sigurnosti ali i radi smanjenja troškova servisa, budući da su originalni dijelovi dugotrajniji i kvalitetniji. Naš savjet je, da za servisiranje brodskih motora i opreme renomiranih svjetskih proizvođača radite u ovlaštenim servisima, tada će Vas služiti dugo i biti ćete zadovoljni, pa će te uživati na moru bezbrižni.

Kako imamo ovlaštenja / licence za ugradnju velikog broja renomiranih svjetskih proizvođača motora i opreme, isto tako možemo nabaviti i rezervne dijelove za njihovo servisiranje! Vrlo je važno u brodske motore i opremu ugrađivati originalne dijelove, najviše zbog Vaše sigurnosti ali i radi smanjenja troškova servisa, budući da su originalni dijelovi dugotrajniji i kvalitetniji. Naš savjet je, da za servisiranje brodskih motora i opreme renomiranih svjetskih proizvođača radite u ovlaštenim servisima, tada će Vas služiti dugo i biti ćete zadovoljni, pa će te uživati na moru bezbrižni.

Posjedujemo ovlaštenja za ugradnju motora i servis od renomiranih svjetskih proizvođača tako imamo i rezervne dijelove za servisiranje slijedećih motora:
MTU
CATERPILAR
VOLVO PENTA
YANMAR
CUMMINS
CUMMINS MERCRUISER
MERCRUISER
MERCURY
SUZUKI
EVINRUDE
JOHNSON
STAYER

Kao i rezervne dijelove za slijedeće uređaje i opremu:
ONAN - generatori
MASTERWOLT - generatori
WHISPER POWER - generatori i punjači
MAX POWER - pramčani propeleri
BESENZONI - pasarele i dizalice

Također možemo nabaviti rezervne dijelove za:
PERKINS
KOHLER
JOHN DEERE
NANI DIESEL
VETUS  - generatori
MASSE - generatori

logos