Kako do nas

Phoebus Yacht Servis je dio NCP Grupe čija je baza smještena u središtu Jadranske obale, u Mandalina Marini u Šibeniku.
Do nas ćete stići brzo i udobno jer smo samo 40 minuta udaljeni od dva međunarodna aerodroma, Split i Zadar, a autoput Zagreb – Split (popularna "Dalmatina") Vas vodi direktno u našu marinu.

Mandalina Marina udaljena je samo 8 km od autoputa. Šibenik je danas glavni grad, a samim tim i kulturno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije, koji broji nešto više od 50.000 stanovnika. Krajolik regije je izrazito raznolik, a more predstavlja najveće bogatstvo koje uvelike određuje gospodarski razvoj. Podaci o odnosu zračne (56,2 km) i stvarne duljine obale naše županije (805,9 km) govore u prilog obali iznimnog stupnja razvedenosti.

Na području Županije nalaze se i dva Nacionalna parka, Krka i Kornati, oba dostupna i vodenim – morskim putem.
Prosječna gustoća naseljenosti područja je 51,7 stanovnik / km², a na cijelom području prevladava klima naglašenog mediteranskog obilježja. Prosječna godišnja osunčanost je vrlo visoka (2710 sati), ljetne su temperature visoke, ali ih ugodnijima čini maestral koji ljeti puše s mora prema kopnu iz smjera sjeverozapada.
Ljeta su pretežno suha, a zime umjerene i blage. Šibenik je udaljen 30 minuta od Zračne luke Zadar i Zračne luke Split, koji su svakodnevnim direktnim letovima povezani sa svim većim europskim središtima.