O nama

Sadašnji Phoebus Yacht Servis je počeo sa radom prije 20 godina zajedno sa osnutkom tvrtke NCP Charter u Primoštenu. Skromni početci sa prvom flotom Elanovih jedrilica koja je stigla u charter počinje i servisiranje istih nakon prve sezone. Malo po malo, flota brodova se proširila i sa drugim jedrilicama kao i sa motornim brodovima Fairline. Flota se pojačala sa velikim brojem Grand Soleil jedrilica koje su sam vrh u svijetu jedrilica a Phoebus Servis je sa vremenom postao i službeni serviser za Grand Soleil u Hrvatskoj i sada za njih radimo garancijske servise što govori koliko smo napredovali od početaka! Tako da nas ovo dugogodišnje iskustvo, neupitna kvaliteta ugrađenih materijala i izvedenih radova, svrstava u sam vrh tvrtki za servis i održavanje svih vrsta plovila u Hrvatskoj a i šire.

Više od 16 godina marljivog rada i stjecanja iskustava doveli su Phoebus Yacht Servis do vrhunski rezultata u svojoj branši.
Veliko nam je zadovljstvo i izazov servisirati, modernizirati ili samo popravljati oštećenja na brodovima, jer nam je beskrajna ljubav prema moru i brodovima "zvijezda vodilja" u svim projektima, tako i naši djelatnici svakom poslu pristupaju s ljubavi i zadovoljstvom.
Phoebus Servis vrlo perspektivna tvrtka i želi zauzeti još više mjesto u svijetu nautike, kao i u postavljanja novih, viših standarda u servisiranju plovila.
Radi odlične komunikacije i suradnje sa svojim poslovnim partnerima i dobavljačima, klijentima smo omogućili da imaju kvalitetan servis plovila i motora,
kao i podršku tijekom cijele godine!

Posjedujemo ovlaštenja za ugradnju motora i servis od renomiranih svjetskih proizvođača:
VOLVO PENTA
YANMAR
CUMMINS
CUMMINS MERCRUISER
MERCRUISER
MERCURY
SUZUKI
EVINRUDE
JOHNSON

Kao i za slijedeće uređaje i opremu:
ONAN - generatori
MASTERWOLT - generatori
WHISPER POWER - generatori i punjači
MAX POWER - pramčani propeleri
BESENZONI - pasarele i dizalice
GARMIN - brodski navigacijski instrumenti i oprema

Također možemo servisirati:
PERKINS
KOHLER
JOHN DEERE
NANI DIESEL
VETUS  - generatori
MASSE - generatori