Servisiranje plovila

U današnje vrijeme sve komponente na brodu su elektrificirane, radi toga se treba oprezno pristupati sa njihovim popravcima i servisom. Trebali bi Vaše plovilo dati u ruke samo ovlaštenim serviserima, kako bi imali sigurnu plovidbu i garanciju na sve izvršene radove!

Prodaja

U  travnju 2010. godine svoja vrata kupcima je otvorila trgovina nautičkom opremom Phoebus Nautic Shop. Veliki asortiman nautičke opreme i rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača opreme za plovila te nautičkih robnih marki.

Urgadnja motora

Ugradnja vanbrodskih motora u našem servisu je brza i kvalitetna. Osposobljeni djelatnici servisa svojim radom i znanjem stekli sve certifikate i ovlaštenja za ugradnju vanbrodskih motora renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Yanmar, Volvo Penta, MTU, Mercury, MerCruiser, Stayer, Tohatsu, Evinrude, Johnson, Suzuki, itd.

Popravci motora

Obavljamo cjelokupno testiranje ispravnosti motora i razne faze servisa na raznim vrstama glavnih i pomoćnih dizel motora, te pripadajućih kopči, kao i na benzinskim motorima. Osposobljeni smo za sve popravke i testiranja motora.

O nama

Dugogodišnje iskustvo i neupitna kvaliteta ugrađenih materijala i izvedenih radova, svrstava Phoebus Servis u sam vrh tvrtki za servis i održavanje svih vrsta plovila. Više od 16 godina marljivog rada i stjecanja iskustava doveli su Phoebus do vrhunski rezultata u svojoj branši.

Kako do nas

Phoebus Servis je dio NCP Grupe čija je baza smještena u središtu Jadranske obale, u Mandalina Marini u Šibeniku. Do nas ćete stići brzo i udobno jer smo samo 40 minuta udaljeni od dva međunarodna aerodroma, Split i Zadar a od priključka za autoput A1 samo 5 minuta.